Nyhetsartikel:Tillsvidare kör vi på med de schemalagda aktiviteterna inom klubben så länge inte någon annan rekommendation från Folkhälsomyndigheten kommer...
(Kategori Tävling)
Postat av OLDSecretario
fredag 20 mars 2020 - 11:24:40

Lördagens klubbmästerskap i Magnumfält blir av som planerat (så länge tillräckligt med medlemmar dyker upp) om inte någon rekommendation från Folkhälsomyndigheten kommer som förbjuder alla sammankomster, även utomhus (vilket kanske skulle vara förvånande).
Även träningar samt lördagens introduktion och den kommande pistolskyttekortsutbildningen rullar på som planerat med försiktighetsåtgärder vidtagna som god handhygien, ALLA stannar hemma som inte känner sig friska (samt de som tillhör någon av riskgrupperna) och vi tittar även på andra åtgärder såsom möjligheten att minska storleken på grupperna vid Psk-utbildningen samt att vara lite mer flexibla vad gäller närvarokraven på utbildningen så att de som känner sig krassliga verkligen stannar hemma.
Rekommendationen just nu från Svenska Skyttesportförbundet är ju att hålla igång verksamheten på klubbnivå tills dess att andra direktiv eventuellt kommer.

Har ni frågor om detta bara mejla oss på info©lundspk.se
Den här nyhetsartikeln är frånLunds Pistolklubb - Pistolskytte i Lund
( http://www.lundspk.se/news.php?extend.1131 )